Infosending 1 – 4. februar

Rekordpåmelding

Hordablæsten 2014 arrangeres av Dragefjellets Musikkorps, Sandvikens Ungdomskorps og Skjold Skoles Musikkorps på vegne av NMF Hordaland.

Vi har nok en gang fått rekordpåmelding til konkurransen:

  • 77 korps (61 i 2013)
  • 96 ensembler (78 i 2013)
  • 310 solister (291 i 2013)
  • 296 aspiranter (200 i 2013)

Vi takker alle for påmeldingen og ønsker dere lykke til i forberedelsene frem mot konkurransedagene!

Spilleplan og konkurransesteder kommer vi tilbake til i neste infosending, men vi kan si så mye som at dagene blir slik det var lagt opp til i invitasjonen: junior- og generasjonskorps samt ensembler spiller fredag, solister og korps 1., 2. og 3. divisjon spiller lørdag.

Vi kan også røpe at aspirantene har noe å se frem til både når det gjelder seminaret lørdag og opptreden i Griegsalen under festkonserten seinere på kvelden!

Innsending av informasjon

Mandag 17. februar er siste frist for innsending av følgende informasjon:

  • For korps: partitur, repertoar, deltakerliste, korpsomtale, sceneoppsett, navn og instrument for aspiranter og eventuelt korpsbilde
  • For solister og ensembler: navn på hva som skal spilles samt noter

For at arbeidet med å behandle informasjonen skal bli overkommelig så krever vi at det aller meste må sendes inn elektronisk – kun partiturer for korps skal sendes på papir.

Gå til http://hordablaesten.skjoldkorps.no/ og trykk på Innsending for å sende inn informasjon. Der ligger det også mal for deltakerliste og sceneoppsett. Noter for solister og ensembler scannes og sendes inn fra samme sted.

Partitur for korps sendes inn på papir i to eksemplarer til:

Skjold Skoles Musikkorps,
Postboks 228
5858 Bergen

Ved for sein innlevering av partitur, noter og sceneoppsett blir det påregnet et gebyr på kr 500,-.

Festkonsert – bestilling av billetter

Vi har nå mottatt bestilling av billetter til festkonserten fra deltakende korps, solister og ensembler, og da ser vi at det blir lite plass til andre enn musikanter. Når de musikantene som har bestilt har fått tildelt sine bestilte billetter så er det bare 2 billetter igjen per korps til fordeling på voksne. Vi mangler derfor rundt 500 billetter i forhold til det som er bestilt.

Vi prøver derfor å tilby en løsning med overføring av lyd og bilde fra festkonserten i Griegsalen til Peer Gynt-salen. Dette er imidlertid kostbart å gjøre, og vi er avhengige av et tilstrekkelig antall bindende påmeldinger. Siden vi er usikre på om alle voksne som ikke får billetter til Griegsalen vil ha billetter til Peer Gynt-salen så må vi ha en ny bestilling på det.

Vi legger opp til følgende:

Kan de av dere som ønsker slike billetter bestille det så fort som mulig? Dere kan anta at alle musikanter samt 2 voksne fra hvert korps får plass i Griegsalen.

Nytt spillested for juniorklassen

På grunn av stor påmelding så må vi også flytte korpsklassen for junior fra Grieghallen til Storsalen hos Frelsesarmeen – rett over Strømgaten som går mellom Grieghallen og Bystasjonen:

Oversiktskart

Vi har satt sammen følgende slagverksutstyr som vi tilbyr korpsene i denne salen (sjekk invitasjonen på http://hordablaesten.skjoldkorps.no/ for eventuelle oppdateringer):

Utstyr Merke
Konsert stortromme: 36” Adams
Xylofon Musser
Klokkespill Musser
Trommesett med cymbaler og hi-hat Ludvig
Skarptromme på stativ Majestic

Dersom det er noe utstyr juniorene trenger ut over dette, kontakt Harald Borge på telefon 91889339.

Lokalaviser

Vi ønsker å kontakte din lokalavis med informasjon rundt Hordablæsten 2014. Det er derfor fint om alle korpsledere kan registrere navn på lokalavis samt en e-postadresse vi kan bruke for å ta kontakt.

Facebook

Husk også at Hordablæsten 2014 finnes på Facebook som et arrangement under NMF Hordaland:
https://nb-no.facebook.com/events/627675673934366/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1